Sari la conținut
Prima pagină » Am un cadou pentru tine !

Am un cadou pentru tine !

Mai am un cadou pentru tine!

Vibratii Inalte iti ofera meditatii ghidate, programe si carti de meditatie, coaching si mentorat 1 la 1

Felicitări, om bun!

Manualul de Meditație “Vibrații Înalte” îl găsești deja pe e-mail, la adresa pe care mi-ai oferit-o. Te rog să verifici și la promoții sau spam.

Îți sunt recunoscător pentru încrederea de a face acest prim pas spre meditație și spre înțelegerea adevăratului ei rol.

Te asigur că dacă îi acorzi puțin timp și urmezi îndrumarea pe care ți-o oferă, vei descoperi o resursă valoroasă pentru viața ta care îți poate aduce liniște în furtună și fericire pe drumul tău.

Înainte să închizi această pagină, aș vrea să îți mai ofer ceva.

Un pachet de 4 meditații puternice, care să te ajute să crești vibrația vieții tale.

   1.  Meditația pentru Sănătate

   2.  Meditația pentru Succes

   3.  Meditația pentru Dragoste

   4.  Meditația pentru Pace

Pe lângă resursele pe care le primești în Manual, aceste 4 meditații țintesc aspecte din viața noastră care au o importanță deosebită și te ajută să faci ordine în gândurile tale legate de fiecare subiect în parte și să atragi spre tine tot ce îți poate oferi Universul mai bun.

Prețul obișnuit al acestui Pachet de metode de meditatie pe care îl găsești și la mine pe site este de 108 Lei, sau 33 de Lei fiecare meditație, dacă alegi să le iei separat.

Dar pentru că ai făcut primul pas și ai descărcat Manualul de Meditație “Vibrații Înalte” o să ți le ofer la un preț unic, valabil doar acum, până închizi această pagină.

Încearcă aceste metode de meditatie! Comandă Pachetul de 4 Meditații la DOAR 54 Lei și lasă-le să te ajute în viața ta!