Sari la conținut

Program de meditație online - 21 de zile

AUM (OM) pentru România

Începând cu data de 20 aprilie 2023, de la 06:15

Bucură-te de beneficiile meditației de grup!

Organizat de către ,,Vibrații Înalte’’
Cel mai urmărit proiect de Meditații și Spiritualitate din România

Apasă pe buton pentru a te înscrie gratuit.

Vreau acces

Învață să practici recunoștința, relaxarea fizică, împământarea, vizualizarea și mantra AUM (OM) cu mii de Suflete.
Totul pentru binele tău și al României!

Exerciții practice  pe care le poți face din confortul casei tale

5 tehnici simple ca să-ți ridici vibrația

Mii de Suflete care vor participa la evoluția conștiinței colective

Obiectivul principal al meditației de grup este acela de a crea un câmp energetic în care întregul este mai mare decât fiecare în parte

Uneori, zilele pot deveni agitate. Facem tot ce putem pentru a aduce un echilibru între muncă, relații, sănătate și bani.

Meditația este o modalitate excelentă de a ne canaliza energia și de a ne concentra mintea asupra unui subiect.

Poate elibera anxietatea și stresul care s-au acumulat pe parcursul zilei.

Din păcate, la fel ca majoritatea obiceiurilor sănătoase, este posibil să nu le facem din toată inima, cu stare de prezență și asumare, deoarece mintea este în altă parte.

Chiar și atunci când în cele din urmă începem să practicăm meditația, gândurile noastre pot rătăci.

Exista o modalitate de a remedia această provocare?

Da. Meditația de grup.

Cu alte cuvinte, atunci când o persoană meditează singură, există un sentiment de conștientizare extinsă, relaxare profundă, liniște sufletească și mulțumire. Când mai mulți oameni meditează împreună, acele experiențe se intensifică, iar efectele se extind. Conștiința colectivă are de câștigat din astfel de practici și beneficiile sunt atât individuale, cât și colective.

Aleg fericirea, pacea și împlinirea

Cum ar fi dacă ai descoperi un program prin care poți să ajuți la ridicarea vibrației colective?

Lumea este doar vibrație, iar dacă vibrația este armonioasă, atunci nu există conflict. Dacă vibrațiile pe care le emitem nu sunt înalte, atunci se creează perturbări.

Aceasta este o experiență comună. Uneori intri într-un loc și fără niciun motiv te superi sau simți că ceva nu e bine. Și dacă ești atent vei observa că au avut loc niște evenimente în acea cameră înainte de a intra. 

Deci viața noastră, comportamentul nostru, mediul nostru, sunt toate afectate de vibrații.

Nu te gândi “ce pot face eu?” sau că “sunt neînsemnat” atunci când lumea trece printr-o provocare la nivel colectiv.

 Și tu ai un rol IMPORTANT de jucat. Gândește-te la o substanță concentrată care, desi are doar câteva miligrame, produce un impact asupra unui corp de 60 sau de 100 de kilograme!

 Oamenii de știință au descoperit că o mică schimbare într-un singur loc, cum ar fi baterea aripilor unui fluture în America de Sud, poate produce un efect mare într-o locație îndepărtată, precum o tornadă în Africa. Acesta se numește „efectul fluturelui”.

În același mod, fiecare individ – care respiră, vorbeste, merge, gândeste – influențează această planetă. Cu toții putem radia curaj, încredere, optimism, iertare, înțelegere, pace, recunoștință și iubire. Acestea sunt vibrațiile înalte și cu siguranță au un impact asupra planetei. 

A fi liniștit într-o stare meditativă, de rugăciune sau contemplare, cu siguranță ajută!

Sunt persoane care ar putea spune că nu este posibil să îți ridici vibrația în 21 de zile... și să faci o schimbare profundă și pozitivă la nivelul unei națiuni. Dar acest program este SPECIAL și impactul pe care îl are depinde de fiecare dintre noi.

Pe lângă extinderea energiei și a simțului de conștientizare, în timp ce practici meditația de grup, mai există efecte biologice și chimice care au loc atunci când oamenii aleg să mediteze împreună.

Toți suntem ființe vibraționale care au experiențe fizice. Și, ca atare, suntem cu toții conectați. Cel mai simplu mod de a vedea efectul acestei interconexiuni este atunci când observăm pe cineva care experimentează o trăire.

Dacă se confruntă cu bucurie, este probabil să simți și tu bucuria lui. Dacă în schimb are parte de dureri, te-ar putea răni dacă te conectezi la trăirea respectivă.

Când medităm, vibrația noastră crește în mod natural. Când medităm într-un cadru de grup, avem ocazia de a amplifica aceste experiențe.

Acesta este motivul pentru care cei care meditează pentru prima dată, au ocazia să mediteze mai bine dacă sunt într-un grup. Chiar dacă nu sunt capabili să-și liniștească propriile gânduri suficient pentru a permite propriei vibrații să crească, ei se pot bucura de faptul că sunt în legătură cu meditatori mai experimentați.

Aleg fericirea, pacea și împlinirea

femei care mediteaza

Cum funcționează meditația de grup?

Meditația în sine este o călătorie personală care duce la eliberarea minții și concentrarea energiei Universale. Dar atunci când practici meditația într-un grup cu intenții comune, poți să atragi mai multă energie.

 

Meditația este întotdeauna o călătorie individuală, deoarece este o călătorie către Sine. Cu toate acestea, grupul ne permite să intrăm mai adânc în noi înșine. Putem accesa vibrațiile înalte ale grupului pentru a le ridica pe ale noastre dincolo de capacitatea noastră personală.

 

 Este important să avem o practică individuală, zilnică. Cu toate acestea, ședințele periodice de grup pot completa practica privată și ne pot ajuta să pătrundem mai adânc în noi înșine.

 

Ceea ce îmi place cel mai mult la conducerea acestor sesiuni este faptul că oamenii din grup, inclusiv eu, avem parte de experiențe spirituale minunate de conștiință extinsă, pace interioară, relaxare profundă, vindecare, conștientizare mai mare și intuiție crescută. Și sunt foarte recunoscător când primesc mesaje de la participanți, cand îmi spun că au parte de cea mai profundă meditație pe care au avut-o vreodată.

 

Cine sunt?

Mihai Checheriță


Numele meu este Mihai Checheriță, am 30 de ani și locuiesc în Constanța.

La 19 ani, mă declaram ateu, fugeam de orice responsabilitate și asumare și trăiam o viață nedemnă. 

Consumam droguri, eram dependent de jocuri de noroc și lucram ca gunoier în Spania încercând să sortez gunoiul din Sufletul meu. 

Am căutat răspunsurile în exterior și am dat vina pe viață pentru că nu am avut, nu știam și nu puteam să am lucrurile pe care mi le doream.

Cele două ingrediente prin care mi-am transformat viața și mi-am găsit pacea interioară sunt:

Meditația și Cunoașterea Sinelui.

Acestea m-au dus pas cu pas spre prezența totală. Nici măcar nu am știut cât de absent eram și cât de puțin înțelegeam din propria viață până când nu mi-am regăsit sinele pierdut. 

L-am găsit ca pe un fiu risipitor, rănit, speriat și deznădăjduit. 

Prin meditație și prin exerciții de conștientizare, mi-am reîntâlnit potențialul ascuns și am descoperit curajul, acceptarea, iertarea, recunoștința, pacea și iubirea.

De atunci și până acum, am ajutat mii de oameni să guste din bucuria de a trăi prezent în propriile lor vieți, prin meditațiile, cursurile, cărțile și programele pe care le-am creat. 

Sunt autor de carte, profesor de meditație și mentor.

Mulțumesc pentru că ești prezent și că vrei să faci ceva bun pentru tine și cei dragi.

Te invit să începi chiar acum. 

Aleg fericirea, pacea și împlinirea

Pașii pe care îi ai de urmat în Programul AUM (OM) pentru România

  • 1. Te înscrii prin formular și primești detaliile prin email (Te rog să verifici și la promoții sau spam.). Dacă este acolo mută emailul în căsuța principală ca să primești următoarele mesaje de la mine.

  • 2. Accesezi grupul de Facebook unde putem împărtăși experiențele avute.

  • 3. Te bucuri de meditația de grup care are loc la răsărit. Aceasta începe în fiecare zi la 6:40 și durează aproximativ 25 de minute

  • 4. Dacă simți că este potrivit poți da mai departe adresa acestei pagini ca să se înscrie cât mai multe Suflete.

  • Iată ce spun Sufletele care au participat la prima ediție:

Aleg fericirea, pacea și împlinirea

Răspunsuri la întrebări pe care poate le ai și tu

Cum se va desfășura programul AUM (OM) pentru România?

 Programul se va desfășura online, pe canalul de YouTube Vibrații Înalte și pe grupul de Facebook AUM (OM) pentru România.

Pot să particip dacă nu am experiență?

Da! Acest program este gândit atât pentru cei care au experiență în meditație, dar și pentru cei care sunt la început. Dacă nu ai mai meditat până acum, te invit să citești Manualul de Meditație pe care îl ofer gratuit. Îl primești prin email după ce te înscrii.

Chiar este gratuit?

Da, atât programul cât și manualul de meditație le ofer gratuit, pentru că sunt modul prin care pot transmite recunoștință și bucurie pentru tot ce îmi oferă viața.

Ce se întâmplă dacă nu particip la o întâlnire?

Dacă nu ai reușit sa participi la una sau mai multe din cele 21 de sesiuni, vei avea acces la înregistrare pe canalul de YouTube Vibrații Înalte sau pe grupul de Facebook AUM (OM) pentru România. 

Avem un loc unde putem comunica și să împărtășim experiența?

Da. Vei primi acces la grupul de Facebook.

5 motive pentru a medita în grup: