Sari la conținut
Prima pagină » Programe gratuite dezvoltare personală

Programe gratuite dezvoltare personală

Meditatii ghidate

Pentru că meditația, iertarea, iubirea și recunoștința pot face minuni în viețile noastre doar atunci când devin obiceiuri, am pregătit pentru tine meditatii ghidate sub forma unor programe de mai multe zile, în care introducem aceste practici în viața de zi cu zi.

Suntem alături de tine!

În cadrul programelor de meditatii primești îndrumare pentru fiecare zi din program, ca să crești zilnic și să mergi înainte spre o viața mai împlinită, pace și fericire în suflet.

Ți-am pregătit pe canalul de YouTube Vibrații Înalte  programe dedicate, care te vor ajuta în călătoria ta către o viață împlinită.

Vezi mai jos programele pe care le poți începe chiar de astăzi!

Programul de meditatii ghidate pentru abundență - 21 de zile

 

În actualul climat economic în loc să-ţi consumi energia mentală cu griji, concentrează-te să-ţi cultivi bogăţia spirituală, entuziasmul şi intenția pentru a-ţi împlini potenţialul.

Cum faci asta?

Meditând, conectându-te la natura ta adevărată, căutând înţelepciunea şi practicând programul de 21 de zile pentru abundență.

Totul se bazează pe legile universale ale conştienţei, care guvernează orice proces creativ – de la naşterea unui copil, până la naşterea unei galaxii. Atunci când te aliniezi cu legile cosmice, devii abundenţa vieţii.

Abundenţa nu înnseamnă doar bani, ea poate veni sub formă de prietenie, înţelepciune, creativitate, sănătate, iubire, energie mentală, entuziasm, pace mentală şi în infinite alte moduri. Dar oricum s-ar manifesta abundența, aceste efecte sunt roadele spontane ale trezirii spirituale. Bani, realizări, premii – toate acestea sunt produse secundare ale darului adevărat al vieţii: dezvăluirea divinităţii din tine.

Vrei să faci o alegere conștientă? Urmează programul de 21 de zile pentru abundență, ediția 2021.

Programul de meditatii ghidate Recunoștințe pentru Viață -29 de zile

 

Programul Recunoștințe pentru Viață are un parcurs de 29 de zile. Investind doar zece minute în fiecare zi, vei experimenta o trăire minunată!

Este un sistem și un proces din viața reală pe care l-am conceput pentru tine și tot ce trebuie să faci este să ai mintea si inima deschise. Ce ai de câștigat dacă parcurgi acest program?

Te poți astepta la: mai mult calm, o schimbare în percepție către felul în care privești lucrurile, mai puțin stres, mai puțina depresie, o stare de sănătate mai bună și ridicarea vibrației.

Totodată, vei experimenta mai puțina reactivitate, mai multă bucurie, mai multă atenție la detaliile din natură, mai multă acceptare pentru lucrurile cu care te confrunți, mai multă curiozitate, mai puțină frică.

Vrei să aprofundezi acest program? Îți recomand să comanzi cartea pe care am scris-o, cu același nume, ca să aduci rezultate și mai bune în viața ta.

CLICK AICI