Sari la conținut

Echipa Vibrații Înalte îți oferă îndrumare și ajutor în evoluția ta spirituală

Echipa Vibrații Înalte - Mihai Checheriță

Echipa Vibrații Înalte

Salutare, OM bun!

Eu sunt Mihai Checheriță și sunt pasionat de spiritualitate și meditație.

În iunie 2019 am început proiectul Vibrații Înalte din intenția de a ajuta Sufletele care vor să crească și să își trăiască potențialul lor adevărat.

Pentru aceasta ofer cu drag meditații ghidate, programe și cărți, cursuri și sesiuni private de PSYCHK®.

Povestea mea

După ani de zile în care am trăit o viață care nu îmi făcea cinste, am descoperit calea către Suflet și îmi doresc să împărtășesc metodele și învățăturile care m-au ajutat.

La 19 ani viața mea se ducea deja spre autodistrugere. Mă consideram ateu și trăiam o viață nedemnă: vicii, droguri, jocuri de noroc și decizii greșite, care mă țineau departe de potențialul meu.

Timp de 2 ani am lucrat ca și gunoier în Spania, unde sortam tone de gunoi în încercarea de a sorta trăirile din interiorul meu.

După cea mai neagră perioadă din viața mea m-am reîntors în orașul natal, Târgoviște, și am schimbat domeniul de activitate. Așa am început prin a spăla pahare într-un hotel de 2 stele.

Am lucrat 10 ani în domeniul ospitalității și am trecut de la ajutor de ospătar, ospătar, ajutor de barman, barman, somelier și profesor la standarde de 7 stele. Am avut ocazia sa pregătesc personal pentru vase de croazieră sau pentru casa regală din Arabia Saudită.

Cum a fost posibil?

Multe evenimente au urmat în viața mea de atunci, iar menirea mea mi s-a arătat în cel mai neobișnuit mod. După ce L-am cunoscut pe Dumnezeu, am ajuns să lucrez la hotel Iaki, locul în care se țineau mai multe cursuri de dezvoltare personală. Angajatorul avea nevoie de o persoană desemnată să participe la cursuri pentru a se asigura de buna lor desfășurare. Eu am fost mereu prezent pentru că mi-am descoperit pasiunea de a mă cunoaște și a lucra cu propria persoană.

Lucrurile pe care le-am auzit acolo mi-au vorbit direct și am început să aplic ceea ce învățam, chiar dacă la început o făceam fără să știu ce fac cu adevărat.

Acolo l-am cunoscut pe Remus, unul dintre facilitatorii care țineau regulat cursuri la Hotel Iaki. Mi-a oferit îndrumarea lui și mi-a devenit mentor.

Proiectul Vibrații Înalte

Acum, la ani de zile după acel moment, mă aflu în fața proiectului la care lucrez deja din iunie 2019.

Am investit peste 200.000 de lei în transformarea mea pentru că am simțit că așa este potrivit.

Tot ceea ce am învățat de la mentorii mei, din studiu și din lucrul 1 la 1 cu oamenii, îți pun la dispoziție prin proiectul Vibrații Înalte.

Lucrez cu pasiune împreună cu echipa Vibrații Înalte, pe care o poți cunoaște mai jos, pentru a te ajuta să-ți ridici vibrația.

Facem asta prin diferite resurse: cursuri, meditații ghidate, sesiuni individuale, programe și cărți care să îți facă drumul ușor spre Adevăratul Tău Potențial.

Rezultatele au început să apară și în doar 3 ani suntem cel mai urmărit proiect de meditații ghidate și spiritualitate din România.

Mă bucur că ești aici și că prin contribuție îmi trăiesc menirea.

Îți mulțumesc că mi-ai citit povestea și că suntem împreună în această călătorie!

 

Echipa Vibrații Înalte – Misiune

Ne dorim să îți oferim o cale sigură, eficientă și ușor de urmat spre o viață împlinită, prin metode, tehnici și învățături simple, dar extraordinar de puternice: meditație, stare de prezență, PSYCH-K® sau materiale despre spiritualitate.

Valorile noastre:

 * Recunoștința – pentru că puterea ei alungă tristețea, nemulțumirea, depresia și anxietatea

 * Iubirea – la nivelul cel mai profund suntem făcuți din iubire.

 * Smerenia – pentru că deschide ușa spre bunătatea din sufletul nostru

 * Curajul – pentru că ne îndeamnă să creștem și să fim creatorii propriei vieți

 * Cunoașterea – pentru că este o sursă nesecată care duce spre împlinire

 * Răbdarea – pentru că lucrurile bune au nevoie de timp și dedicare

Scopul nostru

Peste 50.000 de Suflete au simțit o transformare în bine prin materialele, programele sau meditațiile ghidate pe care le oferim. Am devenit cel mai urmărit canal Youtube de meditație din România și munca noastră continuă.

Ne dorim să transformăm viața a cât mai mulți oameni, pentru că doar împreună putem construi o lume mai bună, în care noi, copiii noștri și cei dragi care ne sunt aproape să fim fericiți.

Echipa Vibrații Înalte - Mihai Checheriță

Mihai Checheriță

Autor, Facilitator, Mentor, Orator.

Cred cu tărie că iubirea, educația și acțiunea sunt Sursa adevăratului nostru potențial!

Mă bucur că ești prezent!

Henrietta Kovács

Project Manager

Bine te-am găsit! Eu sunt Henrietta și sunt aici pentru a asigura o comunicare facilă. Sunt mediatorul care dorește ca tu să ai acces ușor la toate informațiile puse la dispoziția ta, astfel încât parcursul tău să fie unul cât se poate de plăcut.

Echipa Vibrații Înalte - Decebal Bănică

Decebal Bănică

Content manager audio video

Eu mă ocup de partea videografică: realizarea interviurilor și punerea la dispoziția proiectului a unor echipamente necesare realizării de conținut audio sau video.

Plantează semințe de Recunoștință în mintea ta și vei culege Fericire! 

Echipa Vibrații Înalte îți este alături!

Mintea este un pământ roditor din care vei culege ceea ce semeni. Dacă semeni nemulțumire, mâhnire și îngrijorare, viața ta devine un val de supărări și necazuri, care în scurt timp vor sufoca fericirea.

Alături de noi, descoperi că meditația, practicarea recunoștinței și un trai conștient, transformă roadele pe care le primești în fiecare zi de la Dumnezeu.

Dacă alegi să te lași îndrumat, promisiunea mea este să mă dedic în întregime și vei avea o viață împlinită, pe care să o trăiești în fiecare zi cu pace, iubire și mulțumire în suflet.

Fă primul pas chiar acum!

Înainte să închizi această pagină și să te întorci la agitație zilei în curs, aș vrea să iei cu tine o resursă GRATUITĂ, care să te ajute să găsești împlinirea.

Descarcă fără niciun cost Manualul de Meditație “Vibrații Înalte” și adu pace și armonie în viața ta.

Chiar dacă nu ai mai meditat până acum sau ai încercat dar nu a mers, în manual găsești totul explicat pas cu pas ca să înțelegi rolul meditației și cum să practici acest obicei în folosul tău.