Sari la conținut

Pornesc în cea mai frumoasă călătorie prin frumoasa Românie! 🕊

Te invit să mi te alături TIMP DE DOUĂ ZILE în orașul tău, pentru a ne bucura împreună de:

➡️ Ziua 1, de la ora 18:00: Lansarea cărții “Recunoștințe pentru viață” și o meditație de grup ghidată de către mine.

➡️ Ziua 2: Ședințe private 1 la 1 de PSYCH-K®

Află mai jos care sunt orașele în care vom Crește împreună Vibrația și Conștiința colectivă

Apasă pe buton pentru a te înscrie gratuit.

Mă înscriu

De la ora 18:00 ne întâlnim în următoarele orașe:

Aștept cu drag și bucurie să ne cunoaștem și să ne conectăm cu SUFLETUL

Evenimentul de lansare din prima zi este GRATUIT, intrarea este liberă pentru oricine este în căutarea fericirii și liniștii sufletești.

Meditație de grup LIVE pentru creșterea vibrației și conștiinței colective.

În cea dea doua zi, pentru programarea ședințelor private de PSYCH-K®, te invit să bifezi căsuța când faci înscrierea sau să-mi lași un mesaj/email la nr. 0720 433 937. Sunt doar 5 locuri disponibile pentru fiecare oraș. 

Am povestit mai multe despre acest tur în următorul LIVE de pe canalul de YouTube, iar la final te așteaptă și o meditație ghidată foarte puternică.

Aleg fericirea, pacea și împlinirea

De ce să participi la meditația de grup?

Pe lângă extinderea energiei și a simțului de conștientizare, în timp ce practici meditația de grup, mai există efecte biologice și chimice care au loc atunci când oamenii aleg să mediteze împreună.

Toți suntem ființe vibraționale care au experiențe fizice. Și, ca atare, suntem cu toții conectați. Cel mai simplu mod de a vedea efectul acestei interconexiuni este atunci când observăm pe cineva care experimentează o trăire.

Dacă se confruntă cu bucurie, este probabil să simți și tu bucuria lui. Dacă în schimb are parte de dureri, te-ar putea răni dacă te conectezi la trăirea respectivă.

Când medităm, vibrația noastră crește în mod natural. Când medităm într-un cadru de grup, avem ocazia de a amplifica aceste experiențe.

Acesta este motivul pentru care cei care meditează pentru prima dată, au ocazia să mediteze mai bine dacă sunt într-un grup. Chiar dacă nu sunt capabili să-și liniștească propriile gânduri suficient pentru a permite propriei vibrații să crească, ei se pot bucura de faptul că sunt în legătură cu meditatori mai experimentați.

femei care mediteaza

Cum funcționează meditația de grup?

Meditația în sine este o călătorie personală care duce la eliberarea minții și concentrarea energiei Universale. Dar atunci când practici meditația într-un grup cu intenții comune, poți să atragi mai multă energie.

 

Meditația este întotdeauna o călătorie individuală, deoarece este o călătorie către Sine. Cu toate acestea, grupul ne permite să intrăm mai adânc în noi înșine. Putem accesa vibrațiile înalte ale grupului pentru a le ridica pe ale noastre dincolo de capacitatea noastră personală.

 

 Este important să avem o practică individuală, zilnică. Cu toate acestea, ședințele periodice de grup pot completa practica privată și ne pot ajuta să pătrundem mai adânc în noi înșine.

 

Ceea ce îmi place cel mai mult la conducerea acestor sesiuni este faptul că oamenii din grup, inclusiv eu, avem parte de experiențe spirituale minunate de conștiință extinsă, pace interioară, relaxare profundă, vindecare, conștientizare mai mare și intuiție crescută. Și sunt foarte recunoscător când primesc mesaje de la participanți, cand îmi spun că au parte de cea mai profundă meditație pe care au avut-o vreodată.

 

Cine sunt?

Mihai Checheriță


Numele meu este Mihai Checheriță, am 30 de ani și locuiesc în Constanța.

La 19 ani, mă declaram ateu, fugeam de orice responsabilitate și asumare și trăiam o viață nedemnă. 

Consumam droguri, eram dependent de jocuri de noroc și lucram ca gunoier în Spania încercând să sortez gunoiul din Sufletul meu. 

Am căutat răspunsurile în exterior și am dat vina pe viață pentru că nu am avut, nu știam și nu puteam să am lucrurile pe care mi le doream.

Cele două ingrediente prin care mi-am transformat viața și mi-am găsit pacea interioară sunt:

Meditația și Cunoașterea Sinelui.

Acestea m-au dus pas cu pas spre prezența totală. Nici măcar nu am știut cât de absent eram și cât de puțin înțelegeam din propria viață până când nu mi-am regăsit sinele pierdut. 

L-am găsit ca pe un fiu risipitor, rănit, speriat și deznădăjduit. 

Prin meditație și prin exerciții de conștientizare, mi-am reîntâlnit potențialul ascuns și am descoperit curajul, acceptarea, iertarea, recunoștința, pacea și iubirea.

De atunci și până acum, am ajutat mii de oameni să guste din bucuria de a trăi prezent în propriile lor vieți, prin meditațiile, cursurile, cărțile și programele pe care le-am creat. 

Sunt autor de carte, profesor de meditație, facilitator PSYCH-K® Advanced și mentor.

Mulțumesc pentru că ești prezent și că vrei să faci ceva bun pentru tine și cei dragi.

Te invit să începi chiar acum!

Aleg fericirea, pacea și împlinirea

Pașii pe care îi ai de urmat:

  • 1. Te înscrii prin formular și primești detaliile prin email (Te rog să verifici și la promoții sau spam.). Dacă este acolo mută emailul în căsuța principală ca să primești următoarele mesaje de la mine.

  • 2. Întâlnirea începe la ora 18:00 și dureaza aproximativ 1 oră.

  • 3. Te bucuri de evenimentul de lansare pentru cartea "Recunoștințe pentru Viață".

  • 4. Iei parte la meditația de grup.

  • 5. Dacă simți că este potrivit poți da mai departe adresa acestei pagini ca să se înscrie cât mai multe Suflete.

Răspunsuri la întrebări pe care poate le ai și tu

Pot să particip dacă nu am experiență?

Da! Această întâlnire este concepută atât pentru cei care au experiență în meditație, dar și pentru cei care sunt la început. Dacă nu ai mai meditat până acum, te invit să citești Manualul de Meditație pe care îl ofer gratuit. Îl primești prin email după ce te înscrii.

Chiar este gratuit?

Da, atât întâlnirea cât și manualul de meditație le ofer gratuit, pentru că sunt modul prin care pot transmite recunoștință și bucurie pentru tot ce îmi oferă viața.

Cum pot participa la o ședința de PSYCH-K®? 

Bifezi căsuța din formularul de mai jos sau îmi trimiți un semn pe email sau telefon: 0720 433 937 sau zambeste@vibratiiinalte.ro

*Sunt doar 5 locuri disponibile în fiecare oraș!

Când are loc ședința?

În a doua zi după evenimentul de lansare.  

De la ora 18:00 ne întâlnim în următoarele orașe:

Orașele și datele când ne vedem: