Sari la conținut
Prima pagină » Vizualizează și creează

Vizualizează și creează

Vizualizează și creează

Există o polaritate în orice aspect din viață… fericit / trist, bogat / sărac, gras / slab.

 Contrastul și diferențele dintre lucruri/oameni/situații ne pot ajuta cu adevărat să clarificăm ceea ce vrem în viață.

Când vine vorba de viață, există a avea și a „nu” avea.

Pentru a crea în concret ceea ce visezi în viața ta, e important să te concentrezi pe ceea ce vrei, nu pe ceea ce nu vrei. Cu alte cuvinte „a avea”, „a trăi” și „a fi”.

Dacă vrei să evoluezi, e bine să te concentrezi pe educație. Dacă vrei o relație, concentrează-te pe a avea relația visurilor tale. Dacă vrei un corp în formă și subțire, concentrează-te pe a fi în formă și sănătos.

Eșecul în împlinirea intențiilor apare deoarece toți avem tendința naturala de a ne concentra pe „ceea ce nu vrem” la momentul respectiv. Presupun că, dacă încerci să creezi ceva, este ceva ce nu ai încă.

Și ceea ce spun este că asta este provocarea ta.

Dacă te concentrezi pe „faptul” că nu îl ai încă, atunci acesta este punctul tău de atracție și din asta creezi mai mult. Lipsa.

Dacă cutia poștală este plină de facturi neachitate în fiecare zi, este greșit să te concentrezi pe banii pe care îi ai de dat.

Dacă ești supraponderal și nu-ți place ce îți arată cântarul, este greșit să te concentrezi pe judecată, pe gânduri că ești gras sau că mănânci într-un anume fel.

Eu scriu acest articol în felul caracteristic mie, pe un ton pozitiv, ca sa te pot ajuta să ai parte de schimbări pozitive.

Are sens?

Dar pentru a „crea” în mod conștient viața visurilor tale și a avea banii, relațiile, sănătatea, corpul, și orice vrei cu adevărat, este important să-ți concentrezi atenția asupra subiectului.

 

Aici intervin meditațiile, exercițiile de vizualizare sau chiar visarea cu ochii deschiși. Te ajută să trăiești sentimentul împlinirii.

Întreabă-te: Ce anume este necesar pentru a-mi oferi sentimentele de realizare a intenției în momentul prezent?

Așa vei crea în mod conștient viața visurilor tale. Înțelegi ceea ce „simți”. Dacă te simți prost cu privire la datoria neachitată, aceasta este ceea ce creezi… un sentiment mai puternic de nemulțumire care îți va crea la nivel energetic și mai multe datorii și te vei simți din ce în ce mai rău!

Dar cum ar fi să-ți pui atenția (energia) pe ceea ce poți face? În felul acesta ai șansa să devii mai creativ și să găsești soluții.

Poate fi dificil să-ți controlezi gândurile. Cred că toți putem fi de acord cu asta.

Așa că, în loc să încerci să-ți controlezi gândurile tot timpul, încearcă următoarea strategie.

Păstrează în mod conștient o perioadă de 15-20 de minute pe zi pentru a vizualiza în mod conștient ceea ce vrei. Recomandarea mea este să faci asta dimineața, imediat după ce te-ai trezit.

În acest timp, vizualizează și trăiește rezultatul final în mintea și în inima ta.

Când am vizualizat eu prima dată?

De 3 ani fac vizualizări, conștient, cu toate subiectele importante din viața mea: sănătate, evoluție, carieră, relații sau bani.

Am facut-o și inconșient, în urmă cu 7 ani, pentru relația amoroasă. Câteva luni mai târziu am cunoscut-o pe Eva și suntem împreună de atunci.

Am facut-o chiar și cu proiectul Vibrații Înalte pe diferite subiecte. De exemplu vizualizam cum canalul de YouTube are 20.000 de abonați, iar acum are peste 35.000.

Aduceam în exercițiu experiența pe care aș fi trăit-o dacă totul ar fi fost adevărat înainte ca realitatea să-mi confirme asta: vizualizam cum țin telefonul în mână, cum răspund la zeci de comentarii pe zi, vedeam graficele cum cresc, simțeam emoția momentului și bucuria că pot să ajut mii de Suflete.

Partea și mai bună este că ceea ce vei primi o să fie și mai bun decât ceea ce vizualizezi. Dumnezeu are obiceiul de a oferi mereu mai mult, mai bine și mai intens tot ceea ce vizualizăm.

Cum funcționează?

Imaginează-ți ce ai simți, ai vedea, auzi, atinge dacă ai trăi intenția inimii tale. Folosește cât mai multe simțuri. Dacă mintea rătăcește la gânduri neplăcute, dezvoltă disciplina necesară pentru a te întoarce la exercițiul tău.

Bucură-te de experiență și fă-o de câte ori poți: o dată pe zi, de două ori pe zi sau de mai multe ori.

Reține: EMOȚIA este ingredientul de bază pentru vizualizare. SIMTE!

Dacă îți dezvolți această disciplină, vei fi pe cale de a-ți crea în mod conștient intențiile inimii.

Urmează o colecție de meditații ghidate pe care le-am creat și care te pot ajuta să vizualizezi mai ușor.

Meditație puternică pentru atragerea relațiilor potrivite (atrage iubirea in viață)

Meditatia de dimineata | Dr. Joe Dispenza | 432Hz

Vizualizarea si Manifestarea intențiilor | meditatie ghidata | Vibratii Inalte | 432hz

Meditație pentru Atingerea Obiectivelor 

BONUS: Neville Goddard despre puterea imaginației | limba română

Cu iubire,

Mihai Checheriță

P.S. Te invit să împărtășești materialele Vibrații Înalte cu cei dragi și să lași un comentariu.

Ai citit Manualul de Meditație
Vibrații Înalte?

Apasă pe butonul roșu “Ma abonez” și lasă-mi datele de contact ca să-ți trimit un cadou: manualul de meditație în format electronic. Acesta este transmis prin email. În primul mesaj se confirmă abonamentul gratuit, materialul îl regăsești în mailul numărul doi. Este posibil să fie la spam/promoții.

Ma abonez

5 comentarii la „Vizualizează și creează”

 1. Hallo Mihai,
  Eu trăiesc în Italia și de aceea îmi doresc cărțile tale în format audio.Este posibil?
  Transportul cărților până la mine ar fi mai scump decât prețul cărților 😭de aceea întrebarea mea .
  Tot ceea ce faci tu mă ajută enorm ,lucru pt.care îți mulțumesc din suflet.
  Aștept răspunsul tău.
  Până atunci,🙏 și o seară liniștită îți doresc.
  Cu mult drag,
  Constanta LORTZ

  1. Salutare om bun. Îți mulțumesc nespus pentru tot ceea ce faci pentru mine. Cu puținul timp care îmi rămâne pentru a medita sau ați asculta mesajele, dar viața mea își ia avânt către spiritualitate ușor ușor. Și sunt extrem de bucuroasa că încep să conștientizez acest fapt.
   As vrea și eu o copie cu cărticica ta 🙏🏻. Mulțumesc și bine ai venit în viața mea. Namastè

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la Vibratii Inalte

>