Sari la conținut
Prima pagină » Este timpul să-ți verifici credințele și viziunea

Este timpul să-ți verifici credințele și viziunea

Ai avut probleme cu atingerea unui obiectiv? Ți s-a întâmplat să permiți altor lucruri mai puțin importante să împiedice realizarea intențiilor cu adevărat importante? Dacă răspunsul la una din cele două întrebări este DA, atunci este timpul să faci o verificare asupra credințelor și viziunii tale despre viitor. Așa cum este important să ne verificăm ochii în mod regulat pentru a ne asigura că vom putea vedea clar, este la fel de important să facem o verificare pentru a fi siguri că suntem pe drumul cel bun.

– Imaginea VIE

Ai creat o imagine vie în mintea ta? Vizualizezi constant aspectul, emoțiile și sunetul (sunetele) legate de obiectivul tău împlinit? Adaugi această mulțime de detalii senzoriale? Când acordăm o atenție deosebită la ce emoții vom experimenta atunci când ne atingem obiectivul, înseamnă că vizualizăm și facem totul mai ușor. Sunt mulți oameni care omit acest pas, sau fac o încercare cu jumătate de măsură. În consecință, obiectivul lor finalizat nu este real pentru ei, astfel încât devine foarte ușor să se lase distrasi de evenimentele care apar în fiecare zi. Acest pas necesită timp, energie, motiv pentru care mulți oameni nu-l fac. Cu toate acestea, dacă nu ai o imagine clară în minte cu privire la ceea ce încerci să realizezi, cum crezi că-l vei obține vreodată? Dezvoltarea unei imagini clare și vii este esențială dacă vrei să-ți atingi obiectivul.

– INSPIRAȚIA

Ești inspirat de obiectivul tău? Când te gândești la obiectiv te face să tresari? Zâmbești? Dacă nu, atunci revino la imaginea VIE și schimbă-ți starea până când ești încântat de ea. Obiectivele sunt atinse prin efort susținut. De multe ori este necesar să schimbăm și să facem lucruri noi.
Și dacă obiectivul nu este ceva ce-ți dorești cu adevărat, atunci de ce să te deranjezi să încerci să-l atingi?

Când ai un obiectiv, nu te limita la ceea ce crezi că poți realiza. Decide ce vrei cu adevărat. Mulți oameni au obținut un succes enorm în viața lor, deoarece au avut obiective mari. Când ești suficient de inspirat de visul tău, vei găsi o modalitate de a-l face realitate.

– Credință solidă

Ai o credință de neclintit că iti vei atinge obiectivul? Dacă nu te aștepți să îți atingeți obiectivul, atunci  cel mai probabil  nu o vei face. Uneori este nevoie de un curaj extraordinar pentru a crede că vom avea succes. Lucrurile pot merge prost. Problemele pot apărea și te poți simți descurajat. Acesta este momentul cheie în care este important să demonstrezi o credință SOLIDĂ. Ajungi să treci peste momentele dificile doar dacă crezi asta. Oamenii trăiesc viața la nivelul propriilor credințe. Când crezi că vei avea succes, atunci vei obține succesul. Dacă crezi că nu… Ai înțeles ideea.

– Identifică-te cu OBIECTIVUL

Te identifici cu obiectivul/dorința? Chiar dacă nu l-ai atins încă?

Te invit ca de azi înainte să începi să te  identifici cu persoana care vrei să devii. Realizează că obiectivul este transformat în realitate de credință și acțiune. O dată sau de două ori pe zi, redă în minte imaginea obiectivului finalizat. Trăiește-ți obiectivul cu ajutorul imaginației și experimentează toate emoțiile minunate care-l însoțesc. Pe măsură ce continui să faci acest lucru, vei descoperi că gândurile și comportamentele tale devin aliniate cu persoana care vei fi atunci când vei atinge obiectivul/dorința.

– Fi observator

Ești conștient care sunt acțiunile care te duc mai aproape de obiectivul tău? Ești atent la obiceiurile care te îndepărtează de dorință? Când creăm un plan de acțiune pentru obiectivul nostru, unele dintre ideile incluse în acesta vor funcționa, iar altele nu. După ce întreprinzi o acțiune specifică, observă rezultatul. Dacă este pozitiv, atunci continuă. Dacă nu obții rezultatul scontat, modifică acțiunea și încercă din nou. Fiind atent la ceea ce funcționează și la ce nu, vei putea ajusta strategia după cum este necesar, astfel încât să faci pași importanți către obiectiv/dorință.

– Atitudinea potrivită: PERSEVERENȚA

Ai adoptat atitudinea sănătoasă că vei continua indiferent de ce se întâmplă? Ai luat decizia de a nu renunța indiferent cât timp este necesar pentru a atinge obiectivul? Dacă nu ai această atitudine, mai devreme sau mai târziu o să descoperi că obstacolele te copleșesc. Probabilitate că vei renunța înainte de a realiza ceea ce-ti dorești crește. Cu toate acestea, atunci când adopți atitudinea unui om perseverent, există o putere și o convingere în tine care te vor duce la succes.

Deci, dacă viziunea este neclară, continuă să ai credință, creează-ți inspirația, identifică-te cu obiectivul, fii un observator bun și dă dovadă de PERSEVERENȚĂ.  Efectuând câteva ajustări, vei putea să vizualizezi clar obiectivul până la îndeplinire. Toată bucuria și satisfacția care vin odată cu dorința îndeplinită merită orice efort.

În continuare, îți recomand două materiale. Primul este de la dr. Bruce Lipton, iar al doilea este de la dr. Joe Dispenza.

BONUS: Vrei să faci ceva concret pentru viziunea dorințelor?

Bucură-te de această meditație relaxantă compusă de doctorul Joe Dispenza si de rezultatele pe care aceasta le aduce in viata ta.

Joe Dispenza o numeste Meditatia de dimineata. Ea te ajuta să vizualizezi viitorul pe care ti-l doresti, sa devii creator al propriului tau destin. Toti suntem creatorii propriilor vieti. Nu pare asa pentru ca majoritatea ne cream viata in mod inconstient folosind ca material amintirile din trecut.

In aceasta meditatie dr. Joe Dispenza ne invata cum sa folosim drept materie prima pentru crearea vietii imaginatia si intentia in locul amintirilor.

Totul pleaca de la o intentie clara, care este asociata cu o emotie pozitiva pentru a experimenta viata asa cum o visezi. Amintirile folosite pana acum in crearea realitatii erau pline de trairi si emotii, trairi si emotii generate de intamplari, evenimente, contexte.

In aceasta meditatie invatam sa cream emotiile imaginandu-ne intamplarile, evenimentele, contextele pe care ni le dorim. Mintea lucreaza cu ganduri, dar corpul si subconstientul (cele care ne creeaza 95% din realitate) lucreaza cu emotii si rutina.

Este indicat sa ne imaginam evenimentele fericite si sa le traim cu emotie. Cu cat mai des, cu cat mai puternic, cu atat mai multa energie va fi proiectata in acea versiune a viitorului. Si atunci viitorul construit cu ceea ce ne dorim nu va veni ca o surpriza, ci ca un deja vu. Simte expansiunea în fiecare parte a ființei tale în timp ce ești ghidat la deschiderea fiecărui centru energetic din corp.

Ulterior, ai ocazia să vizualizezi viitorul și să-l creezi așa cum îți dorești. Muzica 432HZ și vocea mea te vor ajuta să intri într-o stare profundă și liniștitoare. Eliberează-ți mintea de gânduri inutile și relaxează-ți corpul de tensiuni . Te invit să rămâi în spațiul unde ai ocazia să experimentezi inspirație și conștientizări profunde. Doctorul Joe Dispenza a ajutat milioane de oameni să-și reprogrameze gândirea și viața prin principii neurofiziologice dovedite științific. Îți recomand să parcurgi următorul material în fiecare dimineață, pentru ca repetitia este una din modalitatile prin care iti poti reprograma subconstientul.

Emotia pozitiva este o traire cu vibratie inalta pe care o simti. Repetarea sintagmei “In spatiu” se refera la spatiul pe care il ocupa constiinta noastra in spatiul cuantic.

Cu iubire,

Mihai Checheriță

P.S. Te invit să împărtășești materialele Vibrații Înalte cu cei dragi.

Ai citit Manualul de Meditație
Vibrații Înalte?

Apasă pe butonul roșu “Ma abonez” și lasă-mi   datele de contact ca să-ți trimit un cadou: manualul de meditație în format electronic. Acesta este transmis prin email. În primul mesaj se confirmă abonamentul gratuit, materialul îl regăsești în mailul numărul doi. Este posibil să fie la spam/promoții.

Ma abonez

4 comentarii la „Este timpul să-ți verifici credințele și viziunea”

  1. Cred că am 3 sau 4 ani de când urmăresc înțelepciunea cu care ne dai sfaturi și am făcut mulți pași în concentrarea asupra visului meu! Mai cad uneori dar o iau iar de la capăt! Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la Vibratii Inalte

>