Sari la conținut
Prima pagină » Cum să-ți schimbi viața în ceva pozitiv

Cum să-ți schimbi viața în ceva pozitiv

Există momente în viața unui om când se poate simți blocat. Este posibil să se afle într-o situație care îl face nefericit și totuși ii lipsește motivația de care are nevoie pentru a face schimbări pozitive în viața lui. Am fost în acest punct și nici măcar nu știam sigur ce vreau. Așa că pe parcursul vieții am învățat mai multe tehnici, iar în următorul material vei găsi două modalități prin care poți să-ți schimbi viața în bine.

Prima modalitate este pusă în cuvinte de către mine, a doua este sub formă de video cu un interviu dat de Dr Joe Dispenza.

Dacă o persoană nu are claritate cu privire la obiectivul său, poate arunca o privire asupra fiecărei arii a vieții sale. Aceste arii pot include: familia, prietenii, sănătatea, cariera, finanțele, hobby-urile și viața de cuplu. Ea poate începe prin a determina pe o scară de la unu la zece (zece fiind nota maximă) cum se descurcă în fiecare dintre ariile vieții. După ce determină care zonă are cel mai mic număr, se poate gândi la ceea ce poate face pentru ca zona să fie cât mai aproape de „zece”.

Odată ce o persoană și-a stabilit scopul (sau visul) ei, poate începe să se concentreze asupra acestuia determinând ce pași trebuie să facă pentru a-l atinge.
Am scris un articol despre acest subiect aici: https://vibratiiinalte.ro/afla-scopul-vietii-tale/

 Un lucru de luat în considerare este că, deși o persoană poate să nu fie mulțumită de situația sa actuală (care poate fi negativă), tocmai acea situație a făcut-o să viseze / să-și doreasca mai mult. Conștientizează asta și mulțumește dacă ai avut parte de situații nesatisfăcătoare in viață.

Eu nu puteam să devin persoana care sunt azi, dacă nu aș fi fost gunoier la 18 ani. Sau daca nu eram spălător de pahare la un hotel de 2 stele, nu puteam să ajung să fiu profesor de barmani și ospătari la standarde de 7 stele. Deci, este important să apreciem unde ne aflăm pentru că ne ajută la crearea unei atitudini mentale pozitive. Această atitudine ne poate ajuta să ne atingem obiectivele mai ușor.

De asemenea, este o idee foarte bună să ne înconjurăm cu alte persoane care au obiective similare. Astfel avem parte de un sprijin (mental și energetic) care poate aduce mai multă motivație și poate oferi și mai multe idei care ne vor ajuta să ne atingem obiectivul.

REȚINE: Determinarea este foarte importantă, deoarece persoana care nu și-a atins obiectivul este de obicei cea care a renunțat înainte de a ajunge la „linia de sosire”. (Ia în considerare faptul că Thomas Edison a avut 1000 de încercări înainte de a reuși  să inventeze un bec funcțional). Uneori, o persoană este nevoită pur și simplu să continue să încerce până când reușește.

Pentru cineva care are nevoie, se poate gândi la un mentor/antrenor/coach care să-l ajute mai mult.

Și asta ne duce la a doua modalitate.
Aceasta modalitate este recomandarea doctorului Joe Dispenza, modalitate pe care o agreez și care a adus rezultate excelente în viața mea. Este vorba de meditație.

Descoperă informația valoroasă pe care ne-o ofera autorul  în următorul videoclip. Sunt convins că cei care vor combina ideile din acest articol cu tehnica explicată în clip vor crea schimbări pozitive DEFINITIVE.

VIDEOCLIP DR. JOE DISPENZA:

https://youtu.be/zOIeu9ork7k

Cu iubire,

Mihai Checheriță

P.S. Te invit să împărtășești materialele Vibrații Înalte cu cei dragi.

Ai citit Manualul de Meditație
Vibrații Înalte?

Lasă-mi datele de contact ca să-ți trimit un cadou: manualul de meditație în format electronic. Acesta este transmis prin email. În primul mesaj se confirmă abonamentul gratuit, materialul îl regăsești în mailul numărul doi. Este posibil să fie la spam/promoții.

Ma abonez

8 comentarii la „Cum să-ți schimbi viața în ceva pozitiv”

 1. Multumesc cu recunoștință Mihai! Esti un om minunat, iar eu sunt una dintre persoanele care te urmaresc permanent. Iti doresc numai bine si sănătate! 🙏🙏🙏

  1. Multumesc mult,Mihai pentru aceste notificari.Da,eu chiar am nevoie de un mentor,sau de un ajutor!Cred ca de fapt am nevoie de cineva care sa ma ,,traga sus,sau sa ma ajute sa ma ridic.Pentru ca vad ca singura nu pot sa o fac,desi asta imi doresc de mult.Am inceput sa meditez anul trecut,dar a fost pentru scurt timp..cateva luni..am inceput sa fac exercitii pentru a slabi si a fi in forma,pentru ca la 54 de ani e necesar..dar a tinut doar cateva zile si asta!Am ajuns sa nu ma mai recunosc pe mine insami!Parca nu mai am vointa si nu mai fac ceea ce normal ,imi doresc sa fac!Sunt inscrisa in toate site -urile de spiritualitate,in Mind Valley si multe altele,unde toti maestriispirituali ai lumii tin conferinte..sau lectii.Pana si pe Alberto Vilodo,un shaman doctor ii am ca profesor.Scuze,m-am inscris cand am gasit toate aceste persoane pe internet pentru ca voiam si vreau sa evoluez spiritual.Asa te-am gasit si pe tine si multi alti oameni evoluati spiritual.Dar ceea ce nu inteleg este de ce eu nu pot sa medidez,de ce pentru mine meditatia nu este un lucru care sa ma atraga sa il fac ,ci este o obligatie..Pentru ca daca nu faci un lucru din placere,nu este bun.Scuza-ma ca nu inteleg,te rog daca poti sa ma ajuti sa inteleg toate aceste lucruri.Iti multumesc. Teodora.

   1. Buna Teodora,
    Multumesc din Suflet pentru mesaj! Este normal sa ti se intample toate acestea pentru ca subconstientul este responsabil pentru viata pe care o traim. Pana cand nu faci schimbari la nivel profund, vei avea parte de situatii de acest gen.
    Daca vrei sa lucram individual, te invit sa-mi trimiti un mesaj pe adresa zambeste@vibratiiinalte.ro pentru a stabili detaliile.
    Cu drag,
    Mihai

 2. Am început de curând să meditez folosind meditaţii ghidate sau sunete binaurale mai ales pentru activarea şi reîncărcarea chackrelor. Mi-a fost destul de greu să stau liniştit la început. Corpul voia să îşi facă de cap şi mintea se lasă furată de corp, exact ceea ce unii ar numi un temperament coleric dar genul care nu răbufneşte în public.
  Am reuşit aici la Vibraţii Înalte să îmi “aşez ” şi mintea şi corpul în linişte.
  Articolul tău de azi Mihai mi-a confirmat că suferinţa şi durerea care devine insuportabilă este un motor către acţiunea spre evoluţie şi reinventare personală până la a depăşi zona de succes şi a deveni REMARCABIL. Mulţumesc cu recunoştinţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la Vibratii Inalte

>