Sari la conținut
Prima pagină » Imagineaza-ti ca ai schimbat perceptiile si convingerile limitative

Imagineaza-ti ca ai schimbat perceptiile si convingerile limitative

Imaginează-ți că ești un scafandru, un dansator, un atlet profesionist, un artist celebru sau orice altceva poate să-ți creeze imaginația.

„Nu, nu sunt eu”, se aude vocea timidă din capul tău care  dă glas gândurilor tale.

Ia-ți un moment pentru a reflecta de câte ori pe zi mintea ta respinge ceea ce imaginația ta creează. Când ajungem să realizăm că propriile noastre gânduri limitative sunt cele care ne aprobă și limitează realitățile, ne împiedică să materializăm toate roadele imaginației, atunci putem începe să luăm măsuri și să facem trecerea de la o mentalitate închisă la una în care ne manifestăm intențiile.

Imaginația lucrează cu visuri și acestea sunt a doua natură a omului.

Văzând cu alți ochi realitatea și având gânduri pozitive, poți face trecerea la o mentalitate orientată spre manifestare.

Manifestarea este definită că un rezultat al schimbării aduse prin direcționarea conștientă a atenției (conștiinței). Când cineva începe să gândească, să respire, să traiască cu această conștientizare în minte, este pe drumul cel bun.

Această trăire poate juca un rol decisiv în acceptarea imaginației drept catalizator pentru realizarea visurilor și intențiilor.

Nu este acest fapt dătător de speranță? De împuternicire? Înlocuirea emoțiilor negative cu emoții pozitive este primul pas în manifestarea vieții pe care ți-o doreșți.

O modalitate sigură de a înlocui emoțiile care te seacă de energie cu cele care îți dau energie, este prin a începe să scrii afirmații pozitive. De exemplu, se poate schimba un gând autolimitativ de genul „Nu voi fi niciodată un bun orator” cu „Eu sunt un om care vorbește în public cu ușurință și bucurie, cineva pe care lumea vrea să-l asculte”. Sau, se poate schimba credința limitativă că „nu voi câștiga niciodată destui bani pentru a-mi satisface toate nevoile și a mă simți în siguranță”, cu „Universul mă sprijină și-mi oferă siguranță materială”.

Dacă începi să aduci afirmații și emoții pozitive în viața ta, ai ocazia să înlocuiesti vechile modele de gândire. Scrie-le pe o bucată de hârtie și pune-o undeva unde o poți vedea de mai multe ori pe timpul zilei. În acest fel,  îți poți aminti continuu de aceste noi modele de gândire. Aceste noi credințe vor începe să pătrundă în mintea ta și corpul o să îți fie umplut cu emoții potrivite cu noile afirmații. Acesta poate fi primul pas pe drumul cel bun spre a crea o mentalitate pozitivă.

Un alt mod de a exersa înlocuirea vechilor modele de gândire cu altele noi este să-ți spui afirmațiile cu voce tare în fața unei oglinzi sau să asculți următorul material de pe canalul de YouTube Vibrații Înalte. Această tehnică te face să te confrunți cu tine însuți, iar rostirea afirmațiilor tale cu voce tare aduce de obicei un răspuns emoțional mai mare, pe măsură ce începi să le crezi drept adevăruri.

Dacă vrei să duci la următorul nivel schimbarea credințelor și percepțiilor care te limitează, te invit să urmăreșți meditația doctorului Joe Dispenza pentru schimbarea credinţelor şi percepţiilor.

Aceasta se regăsește în cartea ‘Tu ești placebo’, publicată de editura Act și Politon.

Urmează meditația pentru un minim de 22 de zile.

SCHIMBA CONVINGERILE LIMITATIVE | MEDITATIE GHIDATA | Dr. JOE DISPENZA ROMANA:

https://youtu.be/9OxRSMKi1V4

Așadar, începe astăzi schimbarea vechilor tale gânduri auto-limitative în unele pozitive care afirmă viața.  Mult succes!

Cu iubire,

Mihai Checheriță

 

P.S. Te invit să împărtășești materialele Vibrații Înalte cu cei dragi și să lași un comentariu.

Ai citit Manualul de Meditație
Vibrații Înalte?

Apasă pe butonul roșu “Ma abonez” și lasă-mi datele de contact ca să-ți trimit un cadou: manualul de meditație în format electronic. Acesta este transmis prin email. În primul mesaj se confirmă abonamentul gratuit, materialul îl regăsești în mailul numărul doi. Este posibil să fie la spam/promoții.

Ma abonez

6 comentarii la „Imagineaza-ti ca ai schimbat perceptiile si convingerile limitative”

  1. Pingback: SCHIMBA CONVINGERILE LIMITATIVE | MEDITATIE GHIDATA | Dr. JOE DISPENZA ROMANA - Joe Dispenza

  2. Multumesc cu recunostinta. Am gasit cateva meditatii care mi se potrivesc si pe care le fac zilnic. Pana acum meditam sporadic, dar m-am convins ca pentru a avea rezultate este bendfic sa te tii de ele. Am devenit mai calma si mai sigura pe mine. Multumesc ca am reusit sa pounds pe acest drum.

  3. Multumesc frumos pentru minunate le materiale pe care le primesc de la tine ! Fii binecuvantat pe Tru tot binele facut si fie sa se intoarce la tine pe toate planurile, inzecit ! ❤️🙏🤗

  4. Sunt recunoscatoare tie si meditatiilor din VIBRATII ÎNALTE care mi-au schimbat viata. Recunosc ca atunci cand am inceput sa scriu si sa fac afirmatii pozitive chiar s-a materializat multe lucruri si situatii pozitive in viata mea. Multumesc ❤️Multumesc ❤️Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la Vibratii Inalte

>