Sari la conținut
Prima pagină » Cum să te conectezi cu Sufletul – întâlnirea cu Sinele Superior

Cum să te conectezi cu Sufletul – întâlnirea cu Sinele Superior

Știi ca ești în acord cu ceea ce ți se întâmplă? Fie că îți convine sau nu ceea ce experimentezi, tu ești acordat la acea frecvență a lucrurilor. Permite-mi să te lămuresc.

Când vrei să asculți un post de radio, schimbi frecvența radioului pentru a accesa informația oferita de acel post.

 La fel și atunci când vrei să urmărești un anumit post TV. Frecvența pe care o schimbi determină postul la care te conectezi, primind ceea ce auzi și ceea ce vezi.

Omul funcționează în același mod, cu excepția faptului că avem doar două canale din care putem  alege – Ego-ul sau Sinele Superior (Sufletul).

Canalul Ego-ului este acela în care își are originea mintea programată și îngrădită, care conține toate credințele noastre limitative și care ne creează fricile sau comportamentele neproductive.

Ego-ul este sinele nostru rănit, sinele nostru fals – sinele protejat pe care am învățat să-l avem. Practic tot ceea ce este separat de ideea că suntem Suflet, scânteie divină. Cu trecerea timpului, Ego-ul are nevoie să găsească modalități de a controla ceea ce vrem să obținem: evitarea durerii și starea de siguranță.

Te rog să realizezi că acesta este un circuit închis – pentru că operează pe informațiile vechi pe care le-am dobândit pe măsură ce creșteam, informații care nu mai sunt relevante sau adevărate. Ego-ul nu este deschis informațiilor noi. Nu este deschis către Adevăr.

Canalul Sinelui Superior(frecvența Sufletului) este stația prin care primim informații nelimitate din Univers – informații care sunt dincolo de mintea programată. Prin intermediul Lui suntem conectați cu Sursa Adevărului care este întotdeauna prezentă pentru a ne ghida spre binele nostru cel mai înalt.

Așadar…cum îți dai voie să fii ghidat de Sinele Superior? Cum îi permiți Sufletului să-ți indrume viața?
Procesul este complex și îl detaliez în „Cursul de meditație și conectare cu Sufletul.” Acesta va fi disponibil din Octombrie pe site-ul www.vibratiiinalte.ro
Acum voi detalia o metodă simplă și eficientă pe care o poți utiliza oricând, iar la final am pregătit o meditație ghidată pe acest subiect.

Cu toții am primit o „tehnologie” care este capabilă să ne conecteze fie cu Ego-ul, fie cu Sufletul.

Aceasta se numește INTENȚIE.

Putem alege între doar două intenții:

  1. Intenția de a evita durerea, de a obține dragoste/pace/sănătate/fericire/abundență prin control (calea Ego-ului)

 sau

  1. Intenția de a învăța despre iubire/pace/sănătate/fericire/abundență și a oferi aceste bogății și altor Suflete.

Intenția de a controla obținerea iubirii și evitarea durerii ne scade vibrația și ne ține blocați în mintea noastră limitată – mintea Ego-ului. Când alegem această intenție / frecvență, suntem blocați și producem actiuni care creează frică, anxietate, depresie, vinovăție, rușine, stres, furie, gelozie, resentimente și așa mai departe.

Frecvența Ego-ului este frecvența victimei. Trăim în această frecvență atunci când alegem să-i controlăm pe cei din jur cu scopul indeplinirii dorințelor proprii și evitării durerii.

Partea bună este că avem LIBERUL ARBITRU (despre care am mai vorbit în acest articol: https://vibratiiinalte.ro/afla-scopul-vietii-tale/)

În orice moment putem alege să avem intenția de a învăța despre ceea ce este binele cel mai înalt pentru noi și pentru ceilalți. Putem alege să învățăm despre Ego-ul nostru, mai degrabă decât să rămânem blocați în el. În momentul în care alegem binele, avem șansa de a învăța despre dragoste/pace/sănătate/fericire/abundență, ne creștem frecvența și putem trăi în acord cu Sufletul. Este ca și cum am transcende ego-ul și am ieși din limitele omului obișnuit.

Singurul lucru care ne împiedică să alegem Sufletul (sinele Superior) este dependența noastră de control. Mintea egotică dorește controlul asupra sentimentelor noastre, asupra sentimentelor și acțiunilor altora și asupra rezultatului final. Când dorința ta de control este mai mare decât dorința ta de a fi iubitor față de tine și de ceilalți și mai mare decât dorința ta de a trăi în adevăr, vei rămâne blocat în Ego.

Acesta ne spune că putem avea control asupra lucrurilor cărora de fapt nu avem control – asupra celorlalți și a rezultatelor ce or să vină. Deși putem avea un anumit control asupra sentimentelor noastre și a diferitelor dependențe emotionale, acest lucru duce doar la o mai mare nefericire.

Gândește-te la sentimente ca la un sistem interior de îndrumare, care ne anunță când suntem pe drumul cel bun sau când nu suntem aliniați cu sinele Superior, astfel încât suprimarea emoțiilor cu alte dependențe duce la și mai multă durere.

EMOȚIILE TALE SUNT VALIDE!

 De unde știu asta? Din experiențele numite Viață.

Te asigur că vei descoperi o mare bucurie atunci când vei alege intenția de a învăța și vei accesa o viață împlinită atunci când ești conectat la Suflet. La sinele Superior.

Vrei să faci o alegere conștientă?
Urmează următoarea meditație pentru 7 zile și bucură-te de cea mai bună versiune a TA!

SUFLETUL
ASCULTĂ MEDITAȚIA

https://youtu.be/M2iO0M-nFxw

Cu iubire,

Mihai Checheriță

P.S. Te invit să împărtășești materialele Vibrații Înalte cu cei dragi.

Ai citit Manualul de Meditație
Vibrații Înalte?

Lasă-mi datele de contact ca să-ți trimit un cadou: manualul de meditație în format electronic. Acesta este transmis prin email. În primul mesaj se confirmă abonamentul gratuit, materialul îl regăsești în mailul numărul doi. Este posibil să fie la spam/promoții.

Ma abonez

dezvolta intuitia

Intuiția – Ce este și cum o poți dezvolta?

Secretele dezvoltării intuiției: Cum poți învăța să-ți asculți mai bine vocea interioară. Foloseste intuiția pentru a lua decizii mai bune.

Empatia - Ce este și cum îți influențează viața

Empatia – Ce este și cum îți influențează viața

Empatia poate face parte din caracterul nostru, un mod de a simți și de a trăi viața, care ne ajută …

Ce este stima de sine si cum o putem imbunatati?

Ce este stima de sine si cum o putem imbunatati?

Te-ai întrebat vreodată de ce avem o abordare atât de critică față de propria persoană, pe când cu cei din …

cum scapi de anxietate

Anxietatea: Ce este și cum scapi de ea?

Anxietatea se numără printre stările controversate pe care poate nu știm, încă, cum să le gestionăm și cum să...

Ce sunt undele cerebrale si cum le schimbăm?

Te invit să descoperi în acest articol informații valoroase despre ce sunt undele cerebrale, acestea te vor ajuta să înțelegi …

cum te simti cand iubesti

Ce este iubirea advarata? Cum te simti cand iubesti si esti iubit?

Ce este iubirea adevărată? Cum te simți când iubești și ești iubit? Te-ai întrebat vreodată ce stă la baza fiecărei …

Cum sa meditezi cea mai simpla meditatie ghidata

Cum să meditezi – sfaturi și tehnici pentru începători

“Secretul pentru a ajunge departe este să începi.“                                                               -Mark Twain           În timp ce citești aceste rânduri, observă …

Cum oprești gândirea excesivă în 3 secunde

Gândești prea mult? Te regăsești în situații când ai o gândire excesivă? Folosești liste și nu faci totul… Te lași …

Vizualizează și creează

Vizualizează și creează Există o polaritate în orice aspect din viață… fericit / trist, bogat / sărac, gras / slab. …

8 comentarii la „Cum să te conectezi cu Sufletul – întâlnirea cu Sinele Superior”

  1. Foarte frumos si intelepte cuvinte,pe moment multumesti lui Dumnezeu ca a ales acest om Mihai care ne ajuta sa traim in fericire,implinire si credinta.Multumesc mult, ma simt minunat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la Vibratii Inalte

>