Sari la conținut
Prima pagină » 528Hz | Vibrația Dragostei | Frecvența Iubirii

528Hz | Vibrația Dragostei | Frecvența Iubirii

Salutare, om bun! În acest articol îți voi vorbi despre frecventa iubirii 528 Hertz

Potrivit Doctorului Leonard Horowitz, 528 Hertz este frecvența centrală pentru “matricea muzicală a creației”. Mai poartă denumirea de „frecventa IUBIRII”. Aceasta răsună în centrul a tot ce este. Sunetul conectează centrul energetic și esența spirituală la realitatea Cerului și Pământului.

   Vrei să te folosești de miracolul acestui sunet?

»Infuzează apa pe care o bei cu 528HZ«

   În 2010, John Hutchinson, expert în electromagnetică (profesor la Harvard), a făcut posibilă purificarea apei otrăvite din Golful Mexic în urma unei vărsării de petrol.   

   El și partenerul său de cercetare, Nancy Hutchinson (Nancy Lazaryan), au folosit frecvența de 528 Hz Solfeggio pentru a reduce uleiul și grăsimea din apele poluate.
Zona poluată a fost tratată cu frecvențe timp de patru ore, iar până a doua zi dimineața, apele au fost curățate. Dispozitivul de frecvență a fost situat la aproximativ 25 de metri de plajă de la apă. Ei au restabilit vitalitatea apei și minunea a avut loc. În scurt timp a fost posibilă întoarcerea peștilor, delfinilor și chiar a crabilor. Nancy a relatat că „apa brună a fost ulterior un verde clar.”

Există CERTIFICARE MEDICALĂ

Rezultatele lor au fost certificate de Dr. Robert Naman, președintele Centrului de Testare a Chimicelor, Inc. din Mobile, Alabama.
Dr. Naman, chimist analitic cu aproape 30 de ani în domeniu, a testat eșantioanele și a confirmat eliminarea parțială a uleiului și a grăsimii din probele testate.

După cum poți vedea, cantitatea de ulei și grăsime „înainte” de tratare a frecvenței a fost de 7 ppm (părți pe milion sau miligrame pe litru); în timp ce eșantioanele care au fost supuse expunerii la frecvență au măsurat mai puțin de 1 ppm.
Analitic Chemical Testing Laboratory, Inc. (ACT) a declarat: „Deși tehnologia nu este înțeleasă în totalitate, este clar că procesul poate avea o valoare extremă și ar trebui să i se ofere o șansă de a fi prezentat și testat la scară largă.”
Frecventa iubirii 528Hz este bioenergia sănătății și longevității. Vibrația este în ritm cu cerul și vocea divină.
   Imaginează-ți cât de frumoasă ar fi lumea dacă vibrația Iubirii ar pluti în aer? Tot mai multe persoane se vor trezi spiritual, mental și emoțional. Această frecvență de vindecare ne ajută să fim în același ritm. Aceiași armonie!
   Te încurajez să ai în vedere frecventa iubirii 528 Hz pentru a ridica conștiința umană la puterea și potențialul său maxim.
 
             Cu stimă,
 

3 comentarii la „528Hz | Vibrația Dragostei | Frecvența Iubirii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *