Sari la conținut
Prima pagină » Mantra OM (AUM) de 108x și semnificația ei.

Mantra OM (AUM) de 108x și semnificația ei.

mantra om aum

Salutare, om bun! 🕉

Mantra Om (sau AUM) este cea mai veche și cea mai cunoscută mantră din lume.

Vibrația Înaltă a acestei formule sacre asigură manifestarea lumii pe care o  cunoaștem și aduce o stare de conectare cu universul.

Toată materia, toată energia și toate gândurile există în această exprimare. Se referă la suflet si Dumnezeu.

Energia mantrei OM/AUM este considerată divină, asemeni frecvenței 432 Hz.

Aceasta frecventa mai este regasita si in fundalul audio al meditatiilor Vibratii Inalte.

Mantra om este de fapt AUM si se formează din 3 litere, respectiv A, U si M

Litera ‘A’ (pronunție alungită) – acest sunet reprezintă începutul – crearea universului și a tot ce este în el. A fost descris ca simbolizând „starea conștientă sau de veghe”. În tradiția hindusă, acest sunet este asociat cu Dumnezeu – Creatorul. Sunetul vibrează în abdomen până în piept. Limba rămâne în partea inferioară a gurii și buzele sunt despărțite, creând un spațiu de deschidere.

Litera ‘U’ (se pronunta prelungit) – acest sunet semnifică fermitatea care te poartă prin viață  și energia cinetică, energie care susține întreaga creație. Din sunetul „A”, buzele încep să se miște împreună, iar sunetul vibrează în gât.

Litera „M” ( se pronunță „mmmm”) – caracterizează începutul purității, al adevărului și iluminarea. Aici limba ajunge în partea de sus a gurii și buzele se reunesc pentru a crea un sunet prelungit.

Există, de asemenea, un al patrulea pas: tăcerea; reziduul cu care rămânem odată ce respirația și sunetul se estompează. Născut din liniște, menținut de statornicitate și decolorându-se înapoi în tăcere – Om reprezintă faptul că totul se schimbă constant – de la mișcare la liniște, de la sunet la tăcere, ciclul nesfârșit al vieții….

Urmatorul material contine mantra OM, rostita de mine si Eva de 108 ori.

Te invit sa Stai într-o postură comodă, coloana perpendiculara pe sol, gâtul drept. Pe durata materialului atenția ta o să fie concentrată în centrul capului. Închide ochii și inspiră adânc și apoi, pe expir, scoti sunetul

Cu drag,

Mihai

Ai citit Manualul de Meditație
Vibrații Înalte?

Te invităm să ne lași datele de contact ca să-ți trimitem un cadou: manualul de meditație în format electronic. Acesta este transmis prin email. În primul mesaj se confirmă abonamentul gratuit, materialul îl regăsești în mailul numărul doi. Este posibil să fie la spam/promoții.

Manual de meditatie_meditatie ghidata

8 comentarii la „Mantra OM (AUM) de 108x și semnificația ei.”

  1. Bună ziua. Îți mulțumesc din tot sufletul pentru aceste materiale minunate ,de meditație și de dezvoltare personala. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc. 🙏😘😘😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la Vibratii Inalte

>